A furat o mașină, apoi a sunat proprietara să o întrebe cum să o pornească

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost arestat după ce a furat o mașină din parcarea unui supermarket și apoi a sunat proprietara să o întrebe cum se pornește autovehiculul.

Edward Leroy Wilson, un bărbat din Minnesota, SUA, este suspectat că a pătruns în mașină, după ce proprietara a pornit-o de la distanță pentru a o încălzi. Femeia a vrut doar să încălzească automobilul, având în vedere că afară erau temperaturi cu mult sub 0 grade.

Polția spune că hoțul a condus mașina mai mult de jumătate de oră, apoi, după ce a parcat-o, a avut probleme s-o repornească. La ora 22:00, cu două ore după ce camerele de supraveghere ale supermarketului au văzut mașina părăsind parcarea, proprietara a primit un telefon de la o femeie care i-a spus că hoțul pune întrebări despre vehicul.

Wilson, care a pretins că este altcineva, a vorbit ulterior cu proprietara și a rugat-o să găsească pe cineva care l-ar putea ajuta să pornească mașina.

La scurt timp, la fața locului și-au făcut apariția polițiștii, chiar în timp ce Wilson vorbea cu proprietara, scrie Fox News.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.