(Video) Sheriff Tiraspol a semnat cu fostul jucător al lui Spartak Moscova și Ajax Amsterdam. Cine este acesta

27544846_1962702753757870_7380121520008701460_n
Foto: facebook.com

Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a mai achiziționat un fotbalist în această perioadă de trasnferuri. Echipa din Tiraspol a semnat un contract cu mijlocașul nașionalei Armeniei, Aras Ozbiliz. Anterior, fotbalistul a evoluat pentru așa echipe ca: Besiktas, Spartak și Ajax, Kuban Krasnodar, Rayo Vallecano.

Noua achiziție a galben-negrilor, Ozbiliz a făcut cunoștință cu jucătorii și staff-ul tehnic al lui Sheriff și urmează să desfășoare primul antrenament alături de noii săi coechipieri. Acesta ar putea debuta pentru Sheriff în partida amicală cu muntenegrenii de la Zeta, partida este programată pentru 10 februarie.

Ultima echipă la care a jucat fotbalistul de 27 de ani a fost echipa spaniolă Rayo Vallecano. Ozbiliz și-a început cariera la Ajax Amsterdam, în tricoul căreia a disputat 26 de partide. În anul 2012 s-a transferat la Kuban Krasnodar, formație la care a fost coechipier cu moldoveanul Igor Armaș. A urmat aventura la Spartak, pentru moscoviți acesta a disputat peste 30 de meciuri.

În această iarnă, Sheriff a mai semnat cu atacantul din Sierra Leone, Alhaji Kamara, luxemburghezul Gerson Rodriguez, fundașul croat Dominik Kovacic și atacantul din Burkina Faso, Abdoul Gafar Sirima.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente