/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Când se va redeschide Turnul Eiffel, care a fost închis din cauza intemperiile care au afectat Parisul

missing
10 februarie 2018, ora 17:10

În afară unei scurte redeschideri joi după-amiază, această faimoasă atracţie turistică din capitala Franţei a fost închisă de marţi, zi în care un strat de zăpadă de 15 centimetri s-a depus pe străzile Parisului, forţând închiderea drumurilor şi oprirea circulaţiei vehiculelor grele.

Serviciul meteorologic francez a anunţat sâmbătă dimineaţa că alerta pentru zăpadă şi îngheţ emisă pentru regiunea Parisului a încetat, iar restricţiile normale din perioada weekendului aplicate vehiculelor grele de marfă au fost ridicate pentru a permite reluarea transporturilor.

Cele mai multe autobuze şi trenuri regionale RER, al căror program fusese puternic perturbat în cursul săptămânii, circulă în prezent în regim normal, a indicat compania de transport public din Paris

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram