/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Firma de pază a cărei angajați au împușcat două persoane riscă să rămână fără licență

missing
10 februarie 2018, ora 16:20

În dependenţă de încălcările care vor fi constatate suplimentar, va fi emisă o sesizare sau cel mai probabil o prescripţie conform legislaţiei, cu acordarea termenului de 30 de zile pentru remedierea situaţiei şi înlăturarea încălcărilor constatate, iar în cazul în care acestea nu vor fi înlăturate în termenul stabilit, urmează a fi emisă o decizie de retragere a licenţei/autorizaţiei de activitate. După această, în termen de 3 zile lucrătoare urmează a fi înaintată o acţiune în instanţă de judecată pentru confirmarea deciziei de retragere a licenţei/autorizaţiei de activitate.

Menționăm că, în seara zilei de vineri în urma unui conflict, doi gardieni, ambii fiind în stare de ebrietate, au iniţiat un conflict cu un conducător auto, care trecând pe alături la atins pe unul din ei cu oglinda automobilului. Prin urmare, unul dintre gardieni, având asupra sa un pistol pneumatic a efectuat mai multe împuşcături în direcţia șoferului (1994), provocându-i dureri fizice în regiunea umărului. Totodată, a efectuat o împuşcătură în direcţia pasagerului, provocându-i o traumă în regiunea ochiului drept, care a fost transportat la spitalul de urgenţă.

În cadrul investigației s-a stabilit că persoana dată nu avea dreptul să poarte armă și nu se știe care este provenienţa acestuia. Pistolul confiscat se păstrează în IP Botanica.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram