A venit weekendul! Echipa #diez îți recomandă o listă de evenimente pentru sâmbătă, 10 februarie

evenimente20
Foto: Thought Catalog

În această sâmbătă de februarie, îți propunem o listă de evenimente la care să mergi alături de prieteni, să te simți bine, să te relaxezi și la care să te prindă inspirația pentru o nouă săptămână. Alege unul și nu ezita să mergi la el!

# Întâlnirea cu absolvenții, Liceul „Mihail Kogălniceanu”

liceu

Ai absolvit liceul „Mihail Kogălniceanu” din Chișinău? Sâmbătă, dincolo de ora 18.00, ești așteptat la întâlnirea absolvenților din anul 2018. Adună-ți clasa și mergeți să vă vedeți profesorii, foștii colegi și locurile unde ați petrecut atâția ani. Detalii despre eveniment, pe facebook.

# Curs de Măști Africane : Simbolism și pictură

Atelierul Atena de Reproduceri Arheologice te invită începând cu 10 februarie 2018, ora 18:00-20:00, la Curs de Măști Africane: Simbolism și pictură. Cursul se va desfășura pe parcursul a 3 zile și va cuprinde mai multe aspecte teoretice și practice. Detalii, aici. 

# Meciul dintre Manchester City – Leicester City

Seara, dacă ai chef să ieși cu prietenii într-un pub sau să rămâi acasă să vezi un meci la televizor, poți urmări cel dintre Manchester City și Leicester City. Acesta va fi difuzat LIVE și în câteva puburi de la noi. Detalii, aici.

# A United Kingdom – movie night

Centrul de Resurse American te invită la o seară de film și discuții. Acolo, ai șansa să vezi un film legendar în limba engleză, iar mai apoi să discuți cu alții impresiile care ți le-a lăsat și să-ți îmbunătățești în acest mod limba română. Detalii, pe pagina evenimentului.

# Light

Proiectul “Light” este unul dedicat tinerilor pasionați de antreprenoriat, având drept obiectiv inițierea acestora în domeniul managementului proiectelor și al antreprenoriatului, prin valorificarea ideilor inovatoare de care aceștia dispun. Cele trei evenimente de bază, care vor constitui împreună proiectul, sunt: prezentarea ideilor în fața unui juriu, panelul de discuții și speed-dating-ul. Noi ne propunem să-i familiarizăm pe cei interesați cu noțiunile fundamentale de business, ajutându-i să-i cunoască pe profesioniștii ce au reușit deja să se afirme în această sferă. Mai multe detalii, află pe pagina de facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente