/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Chirtoacă către Dodon: „Ești gata să-ți dai demisia împreună cu mine și să participi la alegerile de la Primăriei?”

missing
09 februarie 2018, ora 16:18

„Tovarășe Dodon ești gata să-ți dai demisia și împreună cu mine să participi din nou la alegerile Primăriei mun. Chișinău? Sau o să te ascunzi mai departe?”, a declarat primarul.

Chirtoacă a venit cu o asemenea reacție după ce acum câteva zile, Dodon i-a cerut să-și dea demisia într-un interviu realizat cu Europa Liberă.

În general, dacă vorbim de municipiul Chișinău, eu consider că ar fi foarte bine și logic să avem alegeri anticipate. Lucrul acesta ar fi real dacă și-ar da demisia cel care evident a încălcat legislația pe parcursul a zece ani, mă refer la dl Chirtoacă, ar fi un pas foarte demn – să-și dea demisia și să provoace alegeri anticipate în Chișinău. Și acest lucru ar fi cel mai bun”, a declarat Dodon.

Propunerea a fost făcută după ședința de judecată în dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu. Chirtoacă consideră că Dodon a făcut o astfel de declarație pentru a face presiuni, însă acesta a declarat că va proceda invers.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram