Concert, flashmob cu mii de baloane și concursuri cu multe premii. Ce te așteaptă de Ziua Îndrăgostiților la Orhei

Totul începe de la Dragoste – sub acest slogan va fi celebrată Ziua Îndrăgostiților la Orhei! Cu această ocazie, Primăria Orhei a pregătit un concert excepțional însoțit de concursuri cu premii valoroase.

În acest an, îndrăgostiții își vor da întâlnirea în Scuarul Europei, amplasat pe str. Vasile Mahu, care va fi amenajat în stilul sărbătorii cu bănci ale dragostei.

Startul sărbătorii va fi dat la ora 17.00, printr-un flashmob cu mii de baloane, dedicat dragostei. Tinerii Orheiului vor scrie cuvântul ce desemenează cele mai frumoase sentimente – LOVE, după care acestea vor fi lansate în aer.

Toți cei ce vor veni să sărbătorească Ziua îndrăgostiților la Orhei, vor avea parte și de o supriză. Sute de acadele conturate în simbolul dragostei împărțite gratuit, vor îndulci sărbătoarea.

Începând cu ora 18.00 de la mic la mare, sunteți așteptați la un concert  cu îndrăgiții interpreți autohtoni Tania Cergă, Ionel Istrati,  Kapushon și Mani.  Evenimentul va culmina cu o petrecere disco împreună cu Dj Slavik.

Sărbătoarea îndrăgostiților va fi condimentată cu un șir de concursuri pentru toți doritorii, iar cei mai activi și ingenioși participanți vor fi premiați.

Doritorii sunt așteptați pe 14 februarie, în Scuarul Europei din strada Vasile Mahu.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente