Ai un brand și vrei să angajezi specialiști tineri? Participă la Târgul de Cariere și găsește angajați noi

_DSC0609

Participarea la Târgul de Cariere aduce o serie de beneficii antreprenorilor și celor care au nevoie de un job. Dacă vrei să construiești sau să-ți consolidezi propriul brand în rândul studenţilor, absolvenţilor sau al tinerilor aflaţi în primele etape ale carierei lor, ai oportunitatea să participi la ediția din această primăvară. 

Târgul de Cariere Chișinău se va desfășura în perioada 27-28 martie, iar în calitate de antreprenor vei avea standul tău de recrutare, unde poţi realiza interviuri pe loc, poţi organiza diverse workshopuri sau competiţii. De asemenea vei putea să folosești toate serviciile de creare şi personalizare de stand, iar înainte de târg vei fi ajutat să recrutezi online, cu ajutorul platformelor şi ale partenerilor Târgului de Carieră.

Evenimentul în fiecare an adună 56.000 de participanți, 350 de companii locale şi multinaţionale, precum și 100 de facultăţi și ONG-uri studențești şi 100 de parteneri media.

Cei mai importanți angajatori participă la Târgul de Cariere. Înscrie-te, accesând formularul sau cu un email la: [email protected].

Mai multe despre Târg găsești pe site-ul oficial sau pe Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente