Start pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang. Programul evoluţiilor sportivilor moldoveni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang (Coreea de Sud) se desfăşoară între 9 şi 25 februarie, iar sâmbătă vor fi acordate primele medalii. Republica Moldova este reprezentată la JO de Iarnă de doi sportivi, primul dintre care va intra în cursa olimpică duminică, 11 februarie.

Primul moldovean care va intra în concurs la Jocurile Olimpice din PyeongChang este Cristopher Hoerl. Austriacul naturalizat va debuta pe 11 februarie, ora 4:00 (ora Moldovei) la schi alpin, disciplina downhill.

Două zile mai târziu, marţi, 13 februarie, Hoerl va participa şi la cursa combinată (downhill, ora 4:30, și slalom, ora 8:00). Ultima etapă pentru moldoveanul de origine austriacă va fi joi, 15 februarie, când va participa la super-G, cu începere de la ora 4:00.

Al doilea moldovean, Nicolae Gaiduc va concura vineri, 16 februarie, ora 8:00 la schi fond 15 km liber.

Coreea de Nord şi Republica Moldova au o diferenţă de 7 ore, iar astfel, majoritatea probelor la care participă sportivii moldoveni vor avea loc atunci când în ţara noastră va fi noapte, aceştia de fapt, evoluând în probele de dimineaţă, conform orei de la PyeongChang.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...