/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 806: Paradă cu arme atomice, vizită cu alertă și demisie la Kiev! Rusia o acuză pe Maia Sandu

/VIDEO/ Condițiile insalubre în care este transportată carnea ce ajunge să fie vândută la Piața Centrală

missing
09 februarie 2018, ora 10:01

La faţa locului forţele de ordine au constatat că agenții economici cât și persoanele fizice transportau cantităţile de carne de porc în condiţii insalubre şi temperaturi necorespunzătoare păstrării. Aceştia n-au putut prezenta toate actele necesare, privind originea şi calitatea cărnii, precum şi alte documente ce permit desfăşurarea genului dat de activitate.

Poliţiştii au decis reţinerea unităţilor de transport, în total fiind ridicate 1.468 kg de carne de porc și 189 kg de produse afumate în asortiment, care prin decizia reprezentanților de la ANSA a fost emisă decizia de nimicire a producției.

Astfel, poliţiştii au întocmit procese-verbale fiind aplicate amenzi în sumă de 22.500 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram