/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Doi poliţişti, învinuiţi de corupţie. Au cerut și primit peste patru mii de euro pentru trafic de influență

08 februarie 2018, ora 09:32

Potrivit probelor acumulate de Procuratura anticorupţie, doi poliţişti din raioanele Glodeni şi Rîşcani, ar fi pretins şi primit bani de la două persoane pentru a influenţa membrii instanţelor de judecată la stabilirea pedepselor mai blânde.

Poliţiştii au fost reţinuţi în ianuarie curent imediat după primirea sumelor de 4 mii de euro şi, respectiv, 4 mii de lei şi 250 de euro, aceştia de asemenea şi-au recunoscut vina – trafic de influenţă.

Dacă vor fi recunoscuţi vinovaţi de comiterea actelor de corupţie, inculpaţii riscă pedepse de până la 5 ani de închisoare, cu amendă de până la 100 mii lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram