/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/FOTO/ La JO participă și o voluntară din Moldova. Unul din sportivii noștri a ajuns în satul olimpic

missing
08 februarie 2018, ora 08:52

Primarul Satului Olimpic le-a adresat tuturor echipelor participante un bun venit la Jocurile Olimpice. Apoi a fost arborat drapelul și interpretat imnul Comitetului Internațional Olimpic, după care în boxe a răsunat imnul de stat al țării prezente și a avut loc schimbul de cadouri între oficialul țării și țara gazdă. Pe data de 6 februarie au fost arborate drapelurile Republicii Moldova și Germaniei.

La ceremonia de „bun venit” a fost prezentă și Cătălina Bojescu, voluntar pentru a doua oară la o ediție a Jocurilor Olimpice.

„Au fost o mulțime de emoții de tot soiul. Dar în primul rând emoții pozitive, emoții care îți conferă o căldură interioară la temperaturi joase de cel puțin -14 grade Celsius. Show-ul animat, cu elemente tradiționale coreene, a adus mulțimea din echipele prezente într-o euforie de dans ritmat. Sper că am reușit să vă aduc pentru o clipă până în pragul Jocurilor din PyeongChang”, spune Cătălina.

Cătălina a fost voluntar și la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, acolo unde locuiește de mai mulți ani. „După Londra 2012 mi-am dorit să fac voluntariat și la o ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă. Mă bucur că am ajuns la PyeongChang, mai ales că selecția a fost una riguroasă. Aici atmosfera este foarte amicală.

Lumea se ajută reciproc. Toți sunt amabili. Timp de trei săptămâni se muncește asiduu și nu doar pentru Republica Moldova, ci am ajutat multe alte țări înainte de venirea lor în Satul Olimpic”, a adăugat Cătălina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram