Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

Joi, 8 februarie, în ediția tipărită a Ziarului de Gardă, aflați din prima sursă detalii despre crimele de la Durlești și Ialoveni: un dosar cu șase morți și opt atacuri cu o armă de vânătoare. Tot în această ediție citiți un reportaj de la Institutul Oncologic, despre cum cei 52 de mii de bolnavi de cancer din R. Moldova sunt tratați la o singură instituție.

Despre cum e să-ți ții toate amintirile și lucrurile pentru care ai muncit o viață într-o cutie pe podea la marginea patului, să-ți iei bătrânețile în mâini și să începi de la zero într-o altă casă, aflați din reportajul de la azilul de bătrâni de la marginea satului Alexandru Ioan Cuza. Într-un interviu pentru ZdG, avocatul Gheorghe Furdui, președintele Asociației „Alianța pentru sprijinirea Basarabiei” din Franța, vorbește despre cum i s-a schimbat viața după ce s-a pensionat din cadrul unor instituții guvernamentale din R. Moldova și a emigrat în Franța.

Tot în numărul de joi, aflați cum Procuratura Generală îl protejează pe Chiril Gaburici, dar și cum ministrul se eschivează de la discuțiile despre studiile sale.

Actual: Statul vs judecătorii și procurorii responsabili de condamnarea la CtEDO

Politic: R. Moldova la început de an electoral

Dosar: Crimele de la Durlești și Ialoveni: Un dosar cu șase morți și opt atacuri cu o armă de vânătoare

Exclusiv:  „Toți se vor generali și nimeni soldat” , interviu cu Gheorghe Furdui, avocat, președinteșe Asociației „Alianța pentru Sprijinirea Basarabiei”, din Franța

Realitatea: Procuratura Generală îl protejează pe Gaburici, iar ministrul „driblează” discuțiile despre studiile sale

Reporter Special: 52 de mii de bolnavi de cancer din R. Moldova, tratați de 66 de medici într-o singură instituție

Circ în tramvai: Anul Dodon cel Tare și Frânt

Justiție: Un procuror sancționat cu „mustrare” ajunge judecător cu acte în regulă

Diaspora: Cum se deszăpezește Canada?

Diaspora: De ce am plecat de acasă? De ce (nu) voi mai reveni?

Trăind de gardă: Memoriile unui azi de bătrâni

Editoriale:
Petru Grozavu: Frica de Unire
Aneta Grosu: Instructoarea procurorilor
Alina Radu: Fabricat în Moldova de oameni

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția PDF a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md