08:49:52 29.03.2024
Stiri

O fetiţă de 12 ani s-a SINUCIS după ce profesoara a umilit-o că i-a venit ciclul! Ce a scris copila în biletul de adio

Știri 07.02.2018 18:05 Vizualizări2687 Autor: Ziarul National


O fetiţă de 12 ani s-a SINUCIS după ce profesoara a umilit-o că i-a venit ciclul! Ce a scris copila în biletul de adio sursa: cancan.ro

Caz şocant în India! O fetiţă de 12 ani s-a aruncat de pe o clădire din apropierea casei sale, iar motivul este unul incredibil. Copila a lăsat un bilet în care şi-a explicat gestul, spunând că profesoara ei a umilit-o la şcoală, după ce a observat că avea pete de sânge pe uniformă, cauzate de ciclul menstrual.

Profesoara a obligat-o pe tânără să arate petele în faţa clasei, potrivit spuselor mamei fetei. Femeia este convinsă că fetiţa s-a sinucis din cauza profesoarei şi vrea ca aceasta să plătească.

„Nu ştiu de ce se plânge profesoara de mine. Nu înţeleg de ce mă hărţuieşte şi mă torturează în felul acesta”, a scris fata în biletul de sinucidere. „Mamă, te rog iartă-mă.”

Acest incident a avut loc în urmă cu câteva luni, dar poliţia încă anchetează cazul.

„Profesoara nici măcar nu a luat în calcul că erau şi băieţi în clasă. „Fiicei mele i-a venit menstruaţia când era la şcoală, sâmbăta trecută. Când i-a zis profesoarei, a primit o cârpă de praf pe post de absorbant. Apoi, profesoara a dat-o pe fata mea afară din clasă. Cum să supui o fetiţă de 12 ani la o astfel de umilinţă?”, a declarat mama fetei la BBC Tamil.

În India, ciclul menstrual este văzut ca un păcat şi stigmatul, vizavi de acest subiect, persistă în mai multe regiuni ale țării.

Femeile, în această perioadă, n-au voie să intre în templele hinduse, pentru că sunt considerate murdare. De asemenea, igiena menstruală este foarte proastă, pentru că multe din ele nu-şi permit să cumpere cele necesare pentru igiena intimă.

Sursa: cancan.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md