Doi tineri din Orhei, reţinuţi de poliţişti pentru cel puţin trei cazuri de furt în capitală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi tineri cu vârstele de 22 şi 25 de ani, originari din raionul Orhei au fost reţinuţi de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie ai sectorului Râşcani de comun acord cu poliţiştii sectorului Centru pentru mai multe furturi comise în diferite sectoare ale capitalei.Potrivit datelor constatate şi acumulate de către poliţişti, aceştia ar fi săvârşit cel puţin trei cazuri de furt.

În unul dintre cazuri, tinerii au fost surprinşi de camerele de supraveghere instalate într-un magazin când sustrag o maşină de înşurubat în valoare de circa 2.500 de lei. Din alt magazin amplasat pe strada Mitropolit Varlaam din capitală, aceştia ar fi sustras un telefon mobil de model „Xiaomi” care aparţinea unei angajate a magazinului, cauzând victimei un prejudiciu de 4.900 lei. Un alt caz ar fi avut loc în incinta unui magazin de pe şoseaua Hânceşti din capitală, unde profitând de neatenţia victimei, unul dintre ei i-ar fi sustras telefonul mobil de model „Galaxy J5” în valoare de 5.000 de lei.

Bunurile sustrase urmează să fie ridicate şi returnate victimelor.

Conform legislaţiei în vigoare bănuiţii care au mai fost judecaţi pentru consumul substanţelor narcotice, sunt cercetaţi penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...