A crezut că vorbește cu o celebră cântăreață din Moldova. Câți bani i-a trimis timp de doi ani

Internet dating

Un timișorean i-a trimis peste 20.000 de lei românești unei presupuse cântărețe de muzică populară din Republica Moldova, cu care vorbea de doi ani pe Facebook. Deși nu s-au văzut niciodată, omul i-a trimis periodic bani. În spatele contului de Facebook al așa-zisei cântărețe era, de fapt, un bărbat de 35 de ani, din Suceava.

Bărbatul din Suceava a fost ridicat de mascați și polițiști și este acuzat de fraudă informatică. Povestea datează din februarie 2016, când cei doi au început să comunice pe rețeaua de socializare. Bărbatul de 35 de ani, din Suceava, s-a dat drept o cântăreață de muzică populară din Republica Moldova. I-a vorbit frumos timișoreanului și l-a convins, timp de aproape doi ani, să-i trimită bani din când în când. Mai mult, tot timpul găsea scuze să nu vorbească la telefon. Omul îndrăgostit a făcut atâtea transferuri bancare încât în final, când a tras linie, a constatat că i-a dat peste 20.000 de lei, scrie realitatea.net.

Când în cele din urmă s-a săturat de scuzele găsite de așa-zisa cântăreață, timișoreanul i-a propus o nouă întâlnire. Suceveanul a refuzat, din nou, așa că victima îndrăgostită a început să-și pună tot mai multe întrebări. Într-un final, s-a dus la Poliție, iar oamenii legii au cercetat totul. Așa l-au găsit pe bărbatul de 35 de ani din Suceava, care a fost reținut, în 5 februarie, în urma unor percheziții. Polițiștii au ridicat două telefoane mobile, o tabletă și înscrisuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente