/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Încă 5 moldoveni plini de fler vor fi speakeri la Ignite: The Spirit. Află cine sunt ei

07 februarie 2018, ora 10:31

Nu o să-i auzi încurcându-se în filozofii, mai degrabă vor povesti sincer despre viețile lor, vor vorbi despre trecut, ici-colo despre cum să crești măcieș la Nord și cum să scrii cărți în troleibuz, vor arunca câte o anecdotă piperată și vor anina vreun sughiț de la o rudă ori prieten care nu este alături de ei atunci când dau să închine un păhărel de sănătate. Ceea ce este frumos în ei, este însuflețirea lor inconfundabilă: vigoarea cu care muncesc, energia cu care își deapănă poveștile și flerul, ah, flerul!

Ți-am vorbit deja despre 10 dintre ei, iată încă 5 care, cu mult curaj, vor urca vineri seara pe scena Ignite Chișinău.

Viorel Chivriga

Viorel Chivriga este expert economic la Institutul Viitorul. Pe parcursul anilor a efectuat mii de deplasări în localitășile din Republica Moldova, colecționând fotografii demne de un adevărat fotograf profesionist. Despre meleagurile noastre și frumusețea plaiului natal va vorbi în cadrul Ignite Chișinău.

Dika Cheptine

Niciun om (viu) nu a văzut-o pe Dika Cheptine fără zâmbet pe față. Dika vrea să vă spună la Ignite care e secretul ei și să povestească despre taximetristul Aurel Karaoke, despre vecina care în fiecare zi urează întregului bloc „Bună dimineața”, și despre alți oamenii care-i mișcă lumea din loc.

Vasile Cojocaru

Vasile Cojocaru este militar în Forțele Armate ale Moldovei, ba mai mult, Vasile este genist și e obișnuit zi de zi să se joace de-a pisica și șoarecele cu moartea. Ești curios să afli cum e să dezactivezi un proiectil și cum să te motivezi zi de zi să riști cu viața ta? Vino la Ignite să afli!

Dorin Lupașcu

Dacă ați auzit de Boardshop ori de Wolfbos Cafe, cu siguranță ați auzit și de Dorin Lupașcu, tânărul antreprenor care, mânat de pasiuni, a realizat proiecte la care putea doar să viseze. Cum i-a reușit? Vină să afli!

Andrei Busmachiu

Andrei este un medic stomatolog ortodont care știe să îndrepte dinții ca nimeni altul. Cum îi reușește? Simplu! El adaptează diverse tehnologii, atât din cele din Vest cât și cele din Est, la fiecare om în parte. Despre descoperirile sale ne va povesti mai multe vineri, 9 februarie pe scena de la Tekwill.

Nu uita, mai ai doar 3 zile pentru a procura bilete la Ignite: The Spirit. Dacă iei un prieten cu tine, beneficiezi de o reducere de 20%.

Ignite se desfășoară în mai multe orașe ale lumii. Specificul său constă în prezentări dinamice și atent cronometrate, punând la dispoziția vorbitorilor 20 de slide-uri care se schimbă la intervale de 15 secunde. Provocarea constă în faptul că fiecare prezentare nu durează nici mai mult, nici mai puțin decât 5 minute.

Menționăm că Ignite The Spirit este organizat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”. Partenerii evenimentului sunt Tekwill și IHUB.”

Vezi și:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram