04:29:08 29.03.2024
Stiri

Adolescentul de 17 ani care și-a ucis cu sânge rece propriul FRATE a fost arestat pentru 30 de zile

Social 07.02.2018 09:02 Vizualizări2289 Autor: Ziarul National


Adolescentul de 17 ani care și-a ucis cu sânge rece propriul FRATE a fost arestat pentru 30 de zile sursa: google.ro

Adolescentul de 17 ani din Brașov, acuzat că și-a ucis fratele mai mare, după ce l-a înjunghiat de mai multe ori, a fost arestat pentru 30 de zile. Întrucât tânărul este minor, cazul a ajuns pe masa magistraților de la Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

Eusebiu, tânărul în vârstă de 17 ani, s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise, în momentul în care și-a înjunghiat cu sânge rece fratele, scrie cotidianul Bună Ziua Brașov. El le-a spus judecătorilor că îi pare rău pentru ce a făcut, dar nu și-a justificat fapta.

Mihai, fratele cel mare al adolescentului, este cel care a avut grijă de el, fiind cu șase ani mai mare. Duminică seara, cei doi frați s-ar fi luat la ceartă, moment în care adolescentul de 17 ani a luat un cuțit și și-a atacat fratele. Potrivit anchetatorilor, băiatul ar fi folosit două cuțite, după ce lama primului s-a rupt.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 05 februarie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul minor A. E. N., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor săvârşit asupra unui membru de familie. Din actele dosarului a rezultat faptul că suspectul l-a lovit şi l-a înjunghiat de nenumărate ori cu un cuţit pe fratele său A. R. M. în domiciliul lor comun din mun. Braşov str. Înfrăţirii nr. 23, jud. Braşov. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare“, a declarat Adrian Aldea, procuror-şef secţie urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md