/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dodon crede că Silvia Radu e un manager bun, dar vrea alegeri anticipate în Chișinău

missing
07 februarie 2018, ora 07:17

„În ceea ce ține de municipiul Chișinău eu cred că ar fi foarte bine şi logic să avem alegeri anticipate”, spune Dodon, afirmînd că acest lucru este posibil dacă primarul suspendat al Capitalei și-ar da demisia.

„Dacă şi-ar da demisia cel care evident a încălcat legislaţia pe parcursul a zece ani, mă refer la domnul Chirtoacă, ar fi un pas demn, să-şi dea demisia şi să provoace alegeri anticipate în Chişinău şi acest lucru ar fi cel mai bun pentru Capitală”, a declarat Igor Dodon.

În același interviu, Dodon spune că o cunoaște pe Silvia Radu de pe când era ministrul Economiei și o consideră „o persoană profesionistă, un bun conducător, manager. În ceea ce ține cum face față la treburile orașului, eu cred că este prematur să ne expunem dacă bine sau rău, eu doar am să constat că anul trecut în premieră bugetul municipiului a fost aprobat”, a declarat șeful statului. Însă, a ținut să sublinieze că acest lucru s-a datorat colegilor din fracţiunea socialiştilor. „Rolul cel mai mare a fost a lor, a socialiştilor”, spus Dodon.

Amintim că, Dorin Chirtoacă a fost reținut anul trecut fiind bănuit de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plata. În prezent el se află sub control judiciar, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 7 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram