/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Sandu, luată peste picior. Candu: „Foștii miniștri ai Educației au fost neprofesioniști”

missing
06 februarie 2018, ora 19:40

Vedem multe cazuri și interesante chestii în manualele copiilor, mai ales ultima chestie cu mama plecată peste hotare … asta e frumos”, a spus Adrian Candu, președintele Parlamentului.

Textele în manualele școlare nu țin de codul Educației, dar de calitatea autorilor acestor texte, este o problemă mult mai complexă care ține în general de cadrele care există în sistemul pedagogic de la noi, iar toate manualele au fost aprobate, trebuie să recunosc, în perioada doamnei Sandu, după aceea doar reeditate în perioada mandatului doamnei Fusu, acuma avem de făcut foarte mult de lucru care să reevaluăm și să scriem manuale noi, dar e necesar să facem acest lucru”, a precizat Monica Babuc, ministra Educației.

Da, poate ar fi cazul ca la următoarele audieri să o chemăm și pe doamna Maia Sandu și să ne citească ea un text pe care l-am descoperit în clasa doua, băiatul avea de citi un text, vă spun sincer eu l-am citit de zece ori și nu am înțeles absolut nimic. Am impresia că trebuie să ai studii academice ca să citești din ceea ce e dat la copii de opt ani și poate Maia Sandu ar putea să ne … dacă se va elibera de la ANRE, haideți să o rugăm pe urmă să vină”, a declarat Adrian Candu, președintele Parlamentului.

Menționăm că, Guvernu și Parlamentul s-au întrunit într-o ședință comună pentru a stabili prioritățile guvernării pentru anul curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram