/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O nouă condamnare. Fostul medic Larry Nassar a primit încă 125 de ani de închisoare

missing
06 februarie 2018, ora 08:31

„Aceasta încheie procedurile judiciare penale în ce-l priveşte pe Larry Nassar. Realizez că asta nu pune capăt suferinţelor fizice şi emoţionale de care el este acuzat”, a declarat judecătoarea Janice Cunningham pronunţând verdictul pentru care acuzatul a pledat vinovat la şapte capete de acuzare.

Terapeutul îşi va sfârşi astfel zilele în închisoare. El a primit deja 60 de ani de închisoare pentru posesie de imagini pedopornografice, apoi o pedeapsă între 40 şi 175 de ani de recluziune pentru că a agresat peste o sută de tinere gimnaste, anonime sau campioane olimpice, în cel mai mare scandal sexual din istoria sportului american.

Larry Nassar, în vârstă de 54 de ani, a agresat timp de două decenii cel puţin 256 victime identificate, oficiind în cadrul Federaţiei americane de gimnastică şi la Universitatea de stat din Michigan, afirma judecătoarea Cunningham, miercuri, în deschiderea acestui al treilea proces.

Această ultimă audiere la micul tribunal din Charlotte a fost marcată vineri de un incident, când tatăl a trei tinere victime s-a aruncat urlând de furie asupra acuzatului, după ce îi ceruse judecătoarei să-l lase cinci minute singur cu el pentru a-şi face singur dreptate.

Cele trei procese au zguduit lumea gimnasticii şi sportului american, antrenând plecarea mai multor responsabili ai Federaţiei care i-au permis acestui practician atât de multă vreme să abuzeze tinerele gimnaste, în ciuda numeroaselor plângeri primite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram