(doc) Ministerul Educației a refuzat să reexamineze veridicitatea diplomei de BAC a lui Chiril Gaburici

dd

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a răspuns la petiția făcută de vicepreședintele Partidului Liber, Valeriu Munteanu, în legătură cu diploma de bacalaureat al ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici. Ministerul a hotărât că demersul nu poate fi reexaminat, deoarece nu conține informații sau argumente noi. 

 

Într-o postare pe Facebook, Valeria Munteanu și-a arătat nemulțumirea și a stipulat că absența diplomei demonstrează nu doar lipsa de cunoștințe ale ministrului, ci și atașamentu guvernării în raport cu valorile reale ale unui stat de drept. „Mă văd obligat să intru într-o luptă, aparent inegală, cu lipsa de transparență și dorința guvernării „celor trei trandafiri” de a ține în executiv, nu știm pentru ce misiuni ascunse, un ministru, care și-a cumpărat diploma de BAC, pe care a folosit-o ulterior pentru a obține „studii superioare”.

Vice-preșendintele Partidului Liberal a ținut să menționeze că va continua să lupte pentru ca diploma de bacalaureat a ministrului să fie declarată invalidă. „⟨⟨Driblați⟩⟩ fiind prin acest răspuns politico-juridic, vom aborda problema dintr-un alt unghi, dar din aceeași perspectivă și pentru aceeași finalitate – invalidarea, pentru incompatibilitate, a mandatului de ministru a domnului Chiril Gaburici. În cel mai scurt timp vom depune alte demersuri necesare realizării acestui deziderat absolut necesar.”27657986_1604900216230154_3521046856320602830_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente