/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Moscova, sub nămeți. În urma ninsorilor abundente au fost înregistrați răniți și morți

missing
05 februarie 2018, ora 18:27

Pe parcursul unei zile, în Moscova, stratul de zăpadă a depășit jumătate din cantitatea medie lunară care cade în mod obișnuit în această regiune.

În prezent, afectează, în special, zona de centru a regiunii. Este vorba de orașul Moscova, regiunea Moscovei și Vladimir. Ciclonul se îndreaptă spre regiunea Primorsk”, susține Serghei Tofanov, șeful direcției MCS Rusia.

O persoană a murit în urma prăbușirii unui copac pe o linie de electricitate. Edilul capitalei moscovite a precizat că 360 de arbori au căzut din cauza condițiilor meteorologice extreme. Vremea rea a lăsat fără electricitate 20 de mii de locuitori din regiunile Moscova, Vladimir și Kaluga.

Furtuna de zăpadă nu se va încheia nici în timpul nopții și nici mâine. Situația pe drumuri va fi complicată. Cel mai bine este să vă abțineți de la călătoriile cu propriul automobil. Vizitarea școlilor nu este obligatorie”, a declarat Serghei Sobianin, primarul orașului Moscova.

Zeci de zboruri au fost anulate pe aeroporturile din zona capitalei Rusiei. Potrivit prognozelor meteorologice, vremea va continua să se înrăutățească, iar stratul de zăpadă ar putea ajunge la 1 metru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram