Ronaldo și-a serbat ziua de naștere; Ce cadou a primit starul Realului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo și-a aniversat ziua de naștere într-un cadru restrâns alături de cei dragi. Fotbalistul portughez de la Real Madrid a împlinit astăzi vârsta de 33 de ani.

În incinta propriei reședințe, fotbalistul de la Real Madrid și-a serbat luni ziua de naștere. S-a și pozat cu un tort amuzant, semn că vrea să-și distreze și cei patru copii. În fotografia pe care starul portughez a postat-o pe o rețea de socializare, mai apare un buchet uriaș de trandafiri albi, așa cum îi stă bine unui fotbalist ”blanco”.

Ronaldo nu traversează cea mai bună perioadă în La Liga, acolo unde a înscris doar de opt ori în cele 17 partide disputate până acum. Rezultatele sale sunt ceva mai bune în Champions League, acolo unde are marcate nouă goluri în șase dispute. Ronaldo își poate îmbunătăți cifrele în dubla manșă pe care Real o va juca împotriva lui Paris Saint-Germain.

Internaționalul portughez împlinește astăzi 33 de ani, dar nu e singura personalitate din fotbal care își aniversează ziua de naștere pe 5 februarie. Gheorghe Hagi, Neymar, Tevez și Rodrigo Palacio sunt cele mai răsunătoare nume de staruri care s-au născut în aceeași zi cu cel mai important jucător portughez.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...