/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Câți bani a cheltuit primăria pentru a spăla străzile din Chișinău

missing
05 februarie 2018, ora 17:03

Răspunzând la întrebările presei, după ședința operativă de luni de la Primărie, Adrian Boldurescu a spus că nu este o sumă atât de mare și că spălarea străzilor va continua, la necesitate. Se va ține cont și de condițiile meteo. „Nu putem să spălăm străzile când avem minus afară. În cazul în care o să ningă și o să fie necesară presărarea materialului antiderapant, este inoportun să speli străzile”, a explicat Adrian Boldurescu, fostul șef al Direcției transport.

Întrebat ce l-a determinat să revină la muncă în administrația locală, Adrian Boldurescu s-a angajat să vină cu un răspuns ceva mai târziu, după ce va analiza domeniul de competență care i-a fost încredințat. El a mai spus că situația la regia „Exdrupo” este mai complicată decât a crezut și că urmează să prezinte un raport executivului municipal pentru a decide felul în care se va acționa. Adrian Boldurescu a acuzat tehnică de intervenție învechită, dar și un management defectuos la întreprindere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram