/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Trenul Chișinău-Ungheni a fost suplinit cu încă două vagoane

missing
05 februarie 2018, ora 16:53

Decizia a fost luată, după ce ministrul Chiril Gaburici a călătorit săptămâna trecută cu trenul Chișinău-Ungheni, a discutat cu pasagerii, dar și cu angajații Căii Ferate, despre problemele cu care se confruntă. Aceștia i-au solicitat ministrului să intervină, pentru a suplini numărul de vagoane, ținând cont că, în perioada de iarnă, fluxul de pasageri la transportul feroviar s-a majorat.

Anterior, trenul de pe cursa Chișinău-Ungheni avea o garnitură din 6 vagoane, dintre care 4 a câte 72 de locuri, iar 2 – a câte 116 locuri.

Trenul pornește zilnic la ora 17:43 din Chișinău și ajunge în Ungheni aproape de ora 21:00. Prețul unei călătorii este de 22 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram