(foto) eMAG vinde un set de icoane cu aproximativ 60.000 de lei. Care sunt reacțiile internauților

Безымянный1

Un magazin on-line din România vine cu produse speciale pentru cei credincioși. Pe site aveți posibilitatea să găsiți icoane de toate mărimile, cu ramă sau fără, placate cu argint sau aur, făcute pe lemn, pânză sau sticlă, mai pe scurt, lista poate continua mult, pentru că magazinul oferă o gamă foarte largă de icoane. Mai nou, pentru cei mai credincioși din cei mai credincioși, portofoliul magazinului a fost completat cu un set de 82 de icoane pe care orice biserică ar trebui să le aibă.

Pe site-ul eMag poți găsi icoane cu toți sfinții, efectuate în diferite tehnici, de exemplu pictate manual, sculptate sau print digital. Ei bine, noutatea cea mare este „Set toate icoanele de care are nevoie o Biserica, 82 de icoane, Icoane Individuale”. Este un produs care te costă nici mai mult, nici mai puțin decât 13.284 lei românești, adică aproximativ 60 de mii de lei moldovenești. De menționat că livrarea este gratuită.

Dacă sunteți dornici de a achiziționa setul, ar trebui să vă grăbiți, deoarece, a rămas doar un singur produs în stoc.

Безымянный

Безымянный2

Totuși, cea mai interesantă parte al acestui produs sunt reviewurile lăsate de către internauți. Vedeți și voi vreo câteva dintre acestea mai jos:

Aveți grijă la cele plângătoare. Mie mi-au făcut tot o lacrimă prin casă, scoteam cu găleata la un moment dat. Am avut norocul să prind și una făcătoare de minuni – Mulțumesc emag! De atunci îmi merge de minune!

Le-am cumpărat pentru bacalaureat. A funcționat. Mi-am făcut și loc de închinăciune pentru viitori elevi de clasa a XII-a, pentru o taxă modică.

Recomand cu mare căldură, am adus apa în casă și s-a făcut în vin.

De când am cumpărat acest set, bineînțeles cu rate prin prima icoană, totul îmi merge perfect dumnezeu mi-a ajutat atât de mult încât nici nu trebuie să mă mai duc la muncă, pe data de 15 cârdul se alimentează singur și asta numai prin puterea rugăciunilor și plecăciunilor, recomand tuturor ateilor.

Nu cumpărați! De când am cumpărat aceste icoane nu mai mă pot odihni. Primesc lumina în fiecare noapte. Cred că sunt dereglate și nu știu exact când este Pastele, vă rog să le verificați înainte de livrare! De când le am mi se aprind toate lumânările în casă în fiecare noapte, este ceva imposibil.

Le-am pus în sufragerie iar noaptea trecută au început toate să plângă și mi s-a umflat parchetul. A mai pățit cineva? În rest, sunt foarte ok, se simte o liniște în casă și în bloc, au dispărut zgomotele de bormasini, parcă și vecinii sunt mai buni, mai primitivi. Merita, e o investiție de viitor.

Extraordinar… Am cumpărat acest set împreună cu un prieten pentru a le folosi ca mousepad-uri. Acum bat monștrii la Diablo III dintr-o singură lovitură!

Dacă nici aceste comentarii nu te-au convins că acest set este neapărat pentru tine, atunci poți intra direct pe site-ul magazinului și să vezi părerile a sute de credincioși cu acces la net, care au povestit experiențele lor cu aceste produse.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente