/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Un cuplu a ajuns pe banca acuzaților pentru exploatarea sexuală a trei tinere, inclusiv două minore

missing
05 februarie 2018, ora 16:17

În rezultatul investigațiilor, procurorii au stabilit că inculpații în perioada lunilor mai-septembrie 2017, închiriau apartamente în mun. Chișinău, unde două victime minore de 15 și 16 ani și o victimă majoră, aflate în situație de vulnerabilitate și recrutate de către făptuitori, prestau servicii sexuale contra plată diferitor clienți, care reacționau la anunțurile publicate și reînnoite periodic de către inculpați pe site-ul www.999.md.

Din banii obținuți de la clienți, victimele primeau cîte 50 %, suma totală încasată de către făptuitori fiind estimată la circa 35000 lei.

Victimelor le-a fost acordată asistența psihologică și juridică necesară.

În caz de condamnare, inculpaţii riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau detențiune pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram