/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Aduceau pește din Ucraina și îl creșteau în condiții anti-sanitare într-un bazin din Ialoveni

missing
05 februarie 2018, ora 16:27

Cantitatea de pește viu era păstrată în condiții antisanitare și urmau să fie comercializate în piețele din capitală.

La faţa locului au fost solicitaţi atât angajaţii IP Ialoveni cât şi reprezentanţii ANSA, care au întocmit actele de constatare.

Medicii din cadrul ANSA au emis decizie de nimicire a peștelui în cantitate de 3570 kg, întrucât peștele nu era bun pentru consum. Valoarea produselor ridicate constituie circa 120 000 lei.

În dependenţă de rezultatele expertizelor numite și investigațiilor demarate de către specialiștii în siguranța alimentelor, agentul economic riscă o amendă în mărime de până la 15 000 lei.

Poliția Capitalei solicită și recomandă cetățenilor să procure produse doar din magazinele autorizate, iar astfel de cazuri sesizate să le declare imediat la serviciul specializat 902.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram