/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Ministrul Apărării, despre amenințarea lui Dodon că va retrograda militarii care au fost la exerciții militare în Ucraina

missing
05 februarie 2018, ora 14:19

Eu cred că această întrebare trebuie să i-o adresați domnului președinte Dodon. Din informațiile pe care le am eu, noi nu avem așa retrogradări”, afirmă Eugen Sturza.

Declarațiile privind retrogradarea militarilor au fost făcute de Dodon în urma ping-pong-ului între Guvern și Președinție privind plecarea militarilor moldoveni la exerciții militare în Ucraina. Atunci, șeful statului declara că în premieră în R. Moldova Guvernul a dat indicații la forțele armate, contrar poziției comandantului suprem.

TV8 amintește că, contingentul Armatei Naţionale, format din 57 de militari, au mers în Ucraina în perioada 7-23 septembrie și au participat la stagiul de instruire „Rapid Trident 2017”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram