Istorii de viață și emoții care inspiră! Ce te așteaptă la Ignite Chișinău: The Spirit

Ignite

A IV-a ediție Ignite Chișinău vine să ne inspire cu istorii și trăiri adevărate spuse de oamenii noștri frumoși la chip și suflet. Emoțiile acestor moldoveni vor fi redate prin vorbe calde, vorbe pline de spirit de aici, de la noi din țară.

De la actori și profesori, până la psihologi și medici, Ignite: The Spirit vine cu emoții adunate din viața de zi cu zi a oamenilor care și-au îmbrățișat pasiunile la ei acasă, în Moldova. Un copac dărâmat sau un vis realizat mai târziu decât ți-ai fi dorit, toate aceste istorii „au născut” dorința de a vorbi pe scena Ignite Chișinău despre ceea ce doare și alină.

Ignite: The Spirit vine cu un car de istorii datorită organizatorilor care și-au propus să reunească la un loc oamenii care inspiră, a voluntarilor care-și aduc aportul prin implicarea în desfășurarea evenimentului și datorită companiilor care sunt alături de noi și împărtășesc aceleași viziuni.

Orange Moldova este partenerul care s-a oferit, cu încredere, să se identifice cu poveștile ce vor răsuna la Ignite Chișinău și să ofere susținere acestui eveniment plin de farmec autohton, pentru că acolo unde oamenii cu spirit vin să vorbească despre pasiuni, întotdeauna ceva extraordinar se întâmplă.

Și Efes Vitanta Moldova Brewery este un partener social-responsabil și care întreprinde numeroase inițiative spre binele societății. Prin această asociere, compania tinde să evidenţieze valoarea poveștilor oamenilor simpli din Moldova în procesul de educare şi dezvoltare a unei societăţi sănătoase și unite.

Susținem cu plăcere inițiativele care rezonează cu misiunea noastră – să oferim oamenilor momente de comunicare agreabile, firești, alături de prieteni și oameni interesanți, evenimente care demonstrează că „a sta la o bere” înseamnă mai mult decât a consuma. Înseamnă a face schimb de opinii, a discuta interesant sau, de ce nu, a găsi soluții neașteptate pentru probleme importante. Așa cum s-a întâmplat de multe ori de-a lungul istoriei” a spus Ludmila Andronic, Director Afaceri Corporative al Companiei Efes

Paynet va încălzi spiritele oaspeților oferind băuturi calde pe parcursul pauzei pentru a menține aprins focul discuțiilor și pentru a oferi motiv să legați noi prietenii cu cei prezenți.

Urmărește evenimentul aici:

Facebook, Instagram,

Bilete pot fi procurate AICI.

Ignite se desfășoară în mai multe orașe ale lumii. Specificul său constă în prezentări dinamice și atent cronometrate, punând la dispoziția vorbitorilor 20 de slide-uri care se schimbă la intervale de 15 secunde. Provocarea constă în faptul că fiecare prezentare nu durează nici mai mult, nici mai puțin decât 5 minute.

Menționăm că Ignite The Spirit este organizat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”. Partenerii evenimentului sunt Tekwill și IHUB.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente