Transnistria se pregătește activ pentru alegerile prezidențiale din Rusia; Vrea prezenţă record la urnele de vot

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Transnistria se pregătește activ pentru viitoarele alegeri prezidențiale din Rusia din 18 martie. Așa-numita conducere a regiunii separatiste depune efort maxim astfel încât procesul electoral să decurgă normal. Mai mult, așa-numitul lider de la Tiraspol spune că principalul obiectiv al regiunii este de a înregistra prezență record la urnele de vot.

În Transnistria ar exista peste 200 de mii de cetățeni ruși. În total, conform ultimului recensământ, care a avut loc în 2015, regiunea are aproximativ 500 de mii de oameni. Principalul obiectiv al așa-numitor autorități de la Tiraspol pentru scrutinul din 18 martie este de a se prezenta la urne cât mai mulți cetățeni.

„Principalul obiectiv este de a organiza procesul electoral, astfel încât la data de 18 martie, să înregistrăm un record al celor prezentați la urne“, a declarat Vadim Krasnoselski, amintind că în Transnistria este, în mod tradițional, prezintă o rată înaltă de participare la alegerile din Rusia.

Rusia a decis să deschidă 24 de secţii de votare pentru cetăţenii săi în regiunea Transnistria pentru alegerile prezidenţiale din Rusia din 18 martie, alegeri pe care preşedintele rus Vladimir Putin este de aşteptat să le câştige.

Republica Moldova nu a putut niciodată deschide secții de votare în cadrul alegerilor prezidențiale sau parlamentare în stânga Nistrului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...