Un tânăr din Kazahstan s-a transformat în femeie și a ajuns în finala unui concurs de frumusețe

1517720232182533479

Eli Dyagilev, în vârată de 22 de ani, din orașul Alma-Ata, Kazahstan, a participat la concursul virtual Miss Virtual Kazakhstan 2018, în calitate de femeie. Eli Dyagilev a trimis fotografiile semnate cu numele Arina Aliyeva pentru a participa la concurs. Cu toate acestea, când tânărul a ajuns în finală, el a decis să recunoască că nu e femeie. Organizatorii l-au descalificat, iar locul lui a fost suplinit cu o altă participantă. 

Decizia de a particpa la acest concurs a venit în urma unei dispute despre frumusețea feminină dintre Eli și prietenii săi. Iată ce spune el: „Am hotărât să particip la acest concurs, deoarece cred că frumusețea naturală este seducătoare. Voi toți sunteți martorii unui trend în care fetele sunt de același tip și formă. Se machiază și se îmbracă similar, considerând că ele așa sunt mai frumoase. Eu nu sunt de aceeași părere.”

„Când am ajuns în finală, am constatat că personajul meu trebuie deconspirat, fiindcă toată această istorie a ajuns prea departe. Din cele de peste 4000 de fete din întreaga țară, eronia mea a intrat în finală. Am fost plăcut surprins de reacția concetățenilor mei. Mulți mi-au apreciat intenția mea”, declară Eli Dyagilev

„Frumusețea și moda nu e ceea ce se arată la televizor, ci e aceea ce vi se potrivește vouă. Frumusețea trebuie să fie individuală, nu colectivă”, zice tânărul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente