/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/VIDEO/ România: Un adolescent a fost înjunghiat în piept într-un autobuz pentru că scuipa semințe

missing
05 februarie 2018, ora 11:02

Tânărul se afla cu un grup mai mare de copii. La un moment dat, de ei s-a apropiat un călător şi a înfipt un cuţit în piept copilului. Şoferul mijlocului de transport a închis imediat uşile autobuzului, iar ceilalţi călători l-au imobilizat pe agresor şi au sunat la poliţie. În scurt timp, un echipaj de poliţie a venit la faţa locului şi l-a imobilizat pe bărbat, apoi l-a transportat la secţia de poliţie pentru audieri. Cel mai probabil, agresorul în vârstă de 46 de ani va fi reţinut pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Copiii din grupul în care se afla victima au povestit că agresorul l-a înjunghiat pe copil din cauza faptului că scuipa seminţe. „Ce dacă mânca seminţe? Pentru asta a trebuit să îl omoare? Noi ne-am urcat în autobuz din capăt Păcurari. Este rudă cu noi“, a povestit un copil, plângând.

Reprezentanţii poliţiei au precizat că bărbatul a fost dus la audieri. „În mijlocul de transport s-a iscat un conflict spontan între victimă şi agresor, iar cel din urmă l-a înjunghiat cu un cuţit. Agresorul are vârsta de 46 de ani. În acest caz sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor faptei“, au precizat reprezentanţi din cadrul Poliţiei Iaşi.

Agresorul ar avea antecedente penale şi ar fi stat în închisoare. Tânărul se află în prezent în spital şi este stabil hemodinamic. Medicii au precizat aseară că plaga are doi centimetri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram