(video) Justin Timberlake a făcut mega-show în pauza de la Superbowl

wadwa

Cel mai urmărit eveniment sportiv din emisfera de vest, SuperBowl nu a dezamăgit nici în acest an. Pe teren au învins cei de la Philadelphia Eagles, pentru prima dată în istorie, după ce au trecut cu 41 la 33 de către New England Patriots, câștigători ai trofeului în 2001, 2003, 2004, 2014 și 2016.

În pauză însă cap de afiș a fost cântărețul Justin Timberlake, care a uimit în acest an cu un spectacol ce a inclus mai multe hituri celebre ale acestuia. Show-ul complet îl puteți vedea mai jos:

Super Bowl-ul, în fotbalul american profesionist, este meciul pentru campionat a National Football League (NFL). Meciul, împreună cu festivitățile alcătuiesc duminica Super Bowl (Super Bowl Sunday). Dealungul anilor a devenit cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite ale Americii și este ca o sărbătoare națională. Mulți cântăreți populari au cântat în deschiderea Super Bowl-ului și în timpul ceremoniilor din pauza meciului.

Drepturile de televizare ale Super Bowl-ului sunt deținute în fiecare an de o singură televiziune importantă (în curent, NBC) în S.U.A. , iar difuzarea anuală este faimoasă datorită celei mai scumpe publicitați din an. Ca rezultat, publicitatea urmarită în timpul Super Bowl-ului a devenit un obicei a acestui eveniment anual.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente