/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Vis devenit realitate. Un tânăr din Moldova a câștigat peste 84 de mii de euro la un turneu de Poker

04 februarie 2018, ora 14:45

Tânărul moldovean este mândrul deținător al unuia dintre cele mai râvnite premii din istoria Pokerului, un Platinum Pass package de 30 de mii de dolari, care îi va acoperi cheltuielile pentru intrarea la evenimentul PokerStars Caribbean Adventures, care va avea loc în 2019 în Bahamas.

În vara anului 2017 Trofimov a reușit să câștige un premiu similar, în valoare de 16 mii de dolari.

„Asta e foarte cool. Un lucru extrem de important pentru mine. E un vis devenit realitate”, spune tânărul.

Cum i-a reușit unui student să înfrângă un număr mare de oponenți bine pregătiți? „Am jucat mult poker online ca să mă antrenez și să învăț diferite lucruri. Am început să joc vreo trei ani în urmă”, spune moldoveanul.

Cu ajutorul Platinum Pass-ului câștigat, Trofimov va juca în turneul a cărui intrare este de 25 de mii de dolari, și unde vor participa cei mai buni jucători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram