(video) YouTube Go este aplicația ce îți permite să descarci clipuri de pe internet și să le vezi mai târziu fără o conexiune Wi-Fi

maxresdefault

Procesul de descărcare al clipurilor de pe internet pe mobile este unul foarte laborios, dar cu noua aplicație YouTube Go va deveni semnificativ mai facil.

De-a lungul s-a căutat o modalitate prin care poți descărca un clip de pe YouTube pentru al viziona fără internet sau pentru a-l asculta cu telefonul închis. Acum, există o aplicație oficială cu funcții similare intitulată YouTube Go. Aceasta a fost lansată în urmă cu aproximativ în India, dar a început să fie disponibilă în multe alt colțuri ale lumii.

Aplicaţia a fost gândită pentru telefoanele cu hardware mai slab, dar şi pentru smartphone-urile care nu au o conexiune rapidă la internet sau nu dispun de un pachet de date mobile, scrie go4it.ro.

Utilizatorii pot descărca clipuri prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi, pentru a le vedea mai târziu. YouTube Go ocupă mai puţin spaţiu în telefon decât aplicaţia principală: aprox. 28 MB vs 66 MB.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente