/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Coșnița: Prietena tânărului care a accidentat mortal un polițist, și-a pus capăt zilelor

missing
04 februarie 2018, ora 10:24

Contactat de TV8, Vlad Burac, șef Serviciul de Presă al IGP, a menționat că cadavrul tinerei a fost depistat de verișoara sa. Eleva în vârstă de 18 ani a fost găsită strangulată în podul casei sale, fără semne de moarte violentă.

Potrivit unei persoane apropiate tinerei, aceasta era în stare de șoc și era singură acasă, iar nimeni nu era aproape pentru a o susține. Aceasta a mai specificat că a discutat la telefon cu tânăra care speriată, iar când a mers la ea acasă, aceasta era deja moartă. Nu se cunoaște încă motivul care ar fi împins-o să recurgă la acest gest.

Amintim că un polițist, în vârstă de 28 de ani, angajat al serviciului patrulare al Secției Securitate publică a IP Dubăsari, aflat în afara serviciului, a decedat în urma unui accident rutier. Polițistul a fost lovit de un BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani, în stare de ebrietate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram