#diez vă recomandă cele mai interesante evenimente ale duminicii, 4 februarie

SilentDisco_QuietEvents_11

Iată și weekendul se termină. Unii se vor odihni acasă, privind vreun serial preferat, iar alții vor alege să petreacă timpul la unul din evenimentele propuse de echipa #diez. Voi din ce categorie sunteți?

#COCO Chanel – Oglinzi

Echipa Teatrului Independent Geneza Art, vă invită să vedeți o compilație a Artelor, creată din Teatru, Fotografie și Modă. Nume remarcabile sunt implicate la realizarea acestei idei, care presupune o serie de tablouri compoziționale create de fotograful George Secrieru, cu motivul „CoCosmos”.

E o viziune artistică asupra vieții și universului profesional și intim al creatoarei de modă, cu tangențe biografice dar și abstracte, apelînd la imaginație ca și capacítate umană de a crea noi reprezentări în baza percepțiilor acumulate anterior. „CoCosmos – nemărginire în spațiu și timp”. Imaginile sunt create în alb-negru, avînd ca protagoniști actorii Teatrului Geneza Art.

Este un spectacol despre o femeie celebră, o personalitate impunătoare, între pasiuni, tragedii personale și libertatea de expresie artistică. Costumele sunt semnate de designerul Evgheni Hudorojcov.

Prețul biletelor este 150 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket. Sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746. Biletele rezervate la telefon trebuiesc ridicate cu o zi înainte de spectacol, de altfel vor fi scoase în vânzare. Spectacolul va începe la ora 19:00. Detalii vedeți aici.

#Color Party

Duminica aceasta, la MuzCafe Karaoke se organizează o noapte colorată în sensul direct al cuvântului. Vino îmbrăcat/ă în culoarea secreta MuzCafe și primește premiul special! Vă veți distra până-n zori cu muzică bună într-o atmosferă inedită. Mai multe detalii vedeți aici.

#Liverpool – Tottenham

Liverpool dorește să-și garanteze o poziție în TOP 4, dar pentru asta echipa lui Klopp are nevoi de victorii asupra concurenților principali. În această duminică, pe Anfield se vor bate două echipe cu o putere egală: Liverpool – Tottenham. Nu ratați acest meci din campionatul Angliei. PUB 44 (Albișoara 44) vă inită la ei să priviți această partidă pe un ecran mare și cu bere bună.

Mai multe detalii vedeți aici.

#Cum să luăm o decizie

Când suntem provocaţi de a lua o decizie, ne dorim ca ea să fie una corectă, cu toate acestea ne confruntăm adesea cu regrete în hotărârile noastre. Atunci când avem mai multe opţiuni este cel mai dificil, luarea deciziei devine o sarcină copleşitoare. Este important să ne depăşim frica, neîncrederea de a lua decizii, chiar dacă nu este uşor, să evităm tendinţele de a amâna momentele decisive.

Sunteți invitați  la un seminar unde veți învăţa și dezvolta abilitate de a lua o decizie atunci când suntem în situaţia de a face o alegere şi nu suntem siguri care va fi cea corectă pentru noi. Pentru înregistrare sunați la numărul de telefon 078169027. Taxa de participare este 200 lei. Informații suplimentare vedeți aici.

#Jocuri magice

Dumincă, 4 februarie, ora 11:0, Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” invită părinții, copiii, buneii la spectacolul „JOCURI MAGICE”. Biletele le puteți procura aici. Informaţii adăugătoare aflați la telefonul: Casa bilete: 022 24 51 66 și Administraţia: 022 24 52 73. Mai multe informații le aflați pe Facebook

#Forma Apelor

The Shape of Water  este o poveste situată pe fundalul Războiului Rece, în America, în jurul anului 1963. Într-un laborator guvernamental ascuns, de înaltă securitate, singuratica Elisa este prinsă într-o viață a tăcerii și izolării. Elisa este o angajată mută care se ocupă de curățarea unei structuri guvernamentale ce ascunde laboratoarele secrete. Treptat, Elisa începe să simtă simpatie pentru această ființă stranie, iar între cei doi se stabilește o legătură puternică. Dincolo de cuvinte, ea simte că el este singurul care o vede așa cum este ea, și se hotărește să-l elibereze. Dar, lumea reală nu este un loc sigur pentru un om cu aceste caracteristici. Iată lista cinematografelor la care vă puteți duce.

De asemenea vă prezentăm o listă cu 17 evenimente ale lunii februarie la care neapărat trebuie să ajungeți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente