(VIDEO) Moldoveanul care a supraviețuit în urma accidentului din Rusia, soldat cu trei morți, a ajuns la Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ultimul moldovean implicat în tragicul accident din regiunea Kaluga, Federația Rusă, a ajuns aseară la Chișinău. Bărbatul care a suportat diverse traumatisme a fost transportat cu trenul Moscova-Chișinău, fiind însoțit în drum spre casă de către un angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Pe parcursul drumului ofițerul IGSU a monitorizat starea persoanei și a fost gata să acorde ajutorul medical sinistratului. Bărbatul a fost întâmpinat pe peron de un echipaj SMURD care l-a transportat la Spitalul de Urgență din capitală.

La instituția medicală acesta urmează să primească îngrijirile necesare pentru a se putea reface în urma accidentului.

Vedeți și: Corpurile neînsufleţite ale celor doi moldoveni decedaţi într-un grav accident rutier produs în Rusia au ajuns în Moldova

Amintim că corpurile neînsuflețite ale celor doi moldoveni care au decedat în urma accidentului rutier produs în regiunea Kaluga din Federaţia Rusă, la începutul acestei săptămâni, au fost aduse acasă în noaptea de joi spre vineri, persoanele decedate urmând a fi înmormântate în local„itatea de baștină din satul Țărăncuța, raionul Cantemir.

La decizia rudelor, femeia de 30 de ani care a decedat în urma aceluiași accident va fi înmormântată în Federația Rusă.

Vedeţi şi: Trei moldoveni au murit într-un grav accident rutier în Rusia, iar şoferul, tot moldovean, a fost internat. Toţi vor fi aduşi acasă


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...