Recomandări #diez. O listă de evenimente pentru prima sâmbătă din luna februarie

evenimente
Foto: facebook/LiubomirGutu

Pentru prima sâmbătă din ultima lună de iarnă, îți propunem o listă de evenimente la care să mergi alături de prieteni, să te simți bine, să te relaxezi și la care să te prindă inspirația pentru o nouă săptămână. Alege unul și nu ezita să mergi la el!

# COCO Chanel – Oglinzi

Ideea proiectului „COCO Chanel – Oglinzi” îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere. Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități. Echipa Teatrului Independent Geneza Art, vă invită să vedeți o compilație a Artelor, creată din Teatru, Fotografie și Modă. Detalii despre spectacol, aici. 

# Watercolor Workshop with Helga Wigandt

Într-o atmosferă caldă și plăcută la August Lifestyle Store, vino să încerci arta acuarelei. Alături de specialiști, vei picta crenguțe de eucalipt și vei învăța tehnici și trucuri noi în ale pictatului. Prețul biletului este de 250 de lei, în această sumă intră toate materialele: hârtie de bumbar, vopsea și pauze de ceai și biscuiți. Detalii despre eveniment, aici.

# Curs de Public Speaking în Engleză

Învață arta de a vorbi în limba engleză de la un expert Toastmasters Moldova! Cursul constă din analiza unor studii de caz în baza cursului Ted Talks creat de către -editura National Geographic Learning Cengage, conversașia liberă în limba engleză,  studiul tehnicilor vorbitului în public și noțiuni noi de vocabular și gramatică în limba engleză pe care le veți asimila cu ajutorul temelor interesante, moderne și provocatoare, a jocurilor educaționale și lucrului în echipă. Tot ce vrei să știi despre curs, găsești aici. 

# Lidia Isac – Acoustic Dreams Live!

Lidia Isac, acompaniată de Dorel Burlacu, Dan Bruma și Marcel Suceveanu te invită la o seară de muzică LIVE în cadrul primului concert „Acoustic Dreams”. Evenimentul va avea loc la Uptown, sâmbătă, începând cu ora 20.30. Detalii aici. 

# Labirintul: Tratament letal

A treia parte a francizei, Maze Runner: The Death Cure (2018) îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”. Dacă vrei să vezi filmul la Patria, află detalii aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente