(foto) Noul Rezvani Beast Alpha X Blackbird este un supercar pe care îl vor avea doar cinci oameni

Compania americană Rezvani Motors, cea care îşi are sediul în California şi acum câţiva ani a uimit lumea cu un prim model mai deosebit din punct de vedere a designului, a prezentat acum cea mai puternică şi cea mai rapidă maşină din istoria sa de doar patru ani.

Noul model a fost numit Beast Alpha X Blackbird şi este catalogat drept un supercar. Numele i-a fost dat în cinstea avionului supersonic Lockheed SR-71 Blackbird.

Beast Alpha X Blackbird este echipat cu un motor turbo cu patru cilindri de 2.5 litri, care dezvoltă un total de 710 CP şi este construit de la zero pe baza unor componente folosite pe maşini de curse, făcute de Carillo și Cosworth. Propulsorul poate fi cuplat la o cutie mecanică cu șase trepte sau la una secvențială cu acelaşi număr de rapoarte, dezvoltată de Rezvani.

Acceleraţia 0-96 de km/h o face în 2.9 secunde, iar viteza maximă depăşeşte la sigur 300 de km/h (nu a fost specificată).

Vezi şi: (foto/video) Los Angeles 2016: Premieră – Rezvani Beast Alpha

Beast Alpha X Blackbird este făcut în mare parte doar din materiale compozite cu folosirea fibrei de carbon, din care au fost realizate panourile caroseriei, uşile și alte elemente din interior. Greutatea totală a mașinii goale nu depăşeşte 952 de kg.

Noutatea mai este dotată cu uși de tip Sidewinder care se deschid în direcția mișcării, un acoperiș detașabil care transformă maşina în una cu o caroserie de tip Targa, jante de 18 inci, mecanisme de frânare carbono-ceramice, scaune cu o carcasă din fibră de carbon și faruri LED.

În total vor fi produse cinci exemplare şi fiecare are un preţ de start de 225.000 de dolari.

Vezi şi: (video) Noul Rezvani TANK este un SUV de serie care mai poate fi şi blindat

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/