/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Putin, despre viitoarele alegeri prezidențiale din Rusia: După 18 martie aș putea lucra combainer

missing
02 februarie 2018, ora 16:59

Putin a făcut declarația dată în cadrul unei vizite la o uzină de tractoare din Rusia, în momentul în care a urcat într-o combină agricolă pentru a testa funcționalitatea acesteia.

Dacă ceva nu merge cum trebuie, după 18 martie o să mă fac combainer. Nu am nicio problemă”, a spus Vladimir Putin, fiind înconjurat de zeci de persoane, printre care și jurnaliști.

Menționăm, că marți Putin s-a arătat în mod ironic „ofensat” de faptul că nu se află pe lista personalităţilor ruse susceptibile de a fi sancţionate, listă publicată de Statele Unite şi pe care a calificat-o drept un „gest neamical”, dar a exclus eventuale măsuri de retorsiune din partea Moscovei.

Amintim că, departamentul de Finanţe al SUA a publicat marţi o listă cu oficiali şi oameni de afaceri ruşi – în total, 210 persoane: 114 oficiali şi 96 oameni de afaceri – consideraţi ca făcând parte din cercul de persoane apropiate preşedintelui Vladimir Putin şi care ar putea fi supuşi sancţiunilor ca parte a represaliilor împotriva Moscovei pentru presupusul său amestec în ultimele alegeri prezidenţiale americane.

TV8 amintește că, reprezentanții lui Vladimir Putin au prezentat Comisiei Electorale Centrale ruse semnăturile alegătorilor necesare pentru înregistrarea sa ca candidat la alegerile prezidențiale din Federația Rusă. Alegerile prezidențiale din Federația Rusă vor avea loc pe 18 martie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram