(foto) ABT Sportsline s-a ocupat de noul Audi RS 4 Avant şi l-a făcut mai performant

Acum 19 ani a văzut lumina zilei primul Audi RS 4 şi acesta a impresionat atunci lumea cu ai săi 381 de CP. Recent însă, chiar la începutul acestui an, a fost lansată în vânzare noua, a patra generaţie a modelului şi atelierul ABT nu a aşteptat prea mult pentru a vedea ce mai poate modifica în ea.

Având un motor V6 bi-turbo de 2.9 litri, noul Audi RS 4 Avant este capabil să ofere 450 de CP şi 600 Nm de cuplu. Cam mici sunt cifrele, şi-au spus specialiştii germani şi le-au mărit nițel până la 510 CP şi 680 Nm de cuplu. Comparabil, primul RS 4 livra cu 240 Nm mai puţini.

ABT Sportsline nu spune nimic despre noile caracteristici dinamice, dar menţionează că surplusul de putere este oferit de modulul special dezvoltat numit ABT Engine Control (AEC). Acesta reglează în continuu peste 25 de parametri diferiți, asigurând utilizarea optimă a puterii cu o comunicare directă dintre AEC și unitatea electronică de control a motorului. În același timp oferă o protecție maximă pentru motorul noului Audi RS 4 Avant.

Vezi şi: (video) Audi şi ABT şi-au unit forţele pentru a face ediţia limitată RS 6 Avant Performance Nogaro Edition

Dar acest lucru nu este de departe sfârșitul drumului în termeni de performanță.

“Am pregătit o mică surpriză pentru Salonul Auto de la Geneva”, explică în termenii unei conspiraţii CEO-ul atelierului Hans-Jorgen Abt.

Să fie altceva decât asta: (video) Premieră: Noul Audi RS5-R by ABT Sportsline va exista în doar 50 de exemplare

Suspensia noului Audi RS Avant este pregătită pentru toate eventualele evenimente, mai ales că poate fi îmbunătățită în continuare cu stabilizatori sport ABT pentru puntea față și spate.

Dar chiar şi atunci când stă pe loc, ABT Audi RS4 pare deja extrem de rapid și cu siguranță foarte individual. Clienților li se oferă o gamă largă de jante de producţie proprie. Modelele DR, ER-C, FR și GR de 20 de inci sunt disponibile în culorile negru mistic, negru lucios sau negru mat, în funcție de model. La cerere, toate jantele pot fi achiziţionate cu anvelope sport ca un set complet.

Și cum să lansezi această “rachetă” după toate? Într-un stil unic, desigur, prin apăsarea butonului Start/Stop făcut de ABT cu logo iluminat.

Vezi şi: (foto) Noile Audi RS 4 Avant şi Audi RS 5 Coupe primesc versiuni Carbon Edition

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/