/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O viitoare șoferiță și un instructor auto s-au denunțat reciproc la CNA

missing
02 februarie 2018, ora 16:19

Potrivit denunțătoarei, bărbatul ar fi extorcat banii sub pretextul că poate influența membrii Comisiei de examinare să evalueze pozitiv cunoștințele și să elibereze permisul de conducere de categoria „B”. Banii urmau să ajungă la acesta prin intermediul unui transfer efectuat pe numele fratelui lui, care se află peste hotare.

Chiar dacă instructorul ar fi extorcat banii în noiembrie anul trecut, la finele probei practice a examenului care a avut loc acum câteva zile, acesta a bănuit ceva și a mers la CNA să depună un denunț în privința elevei, precum că aceasta ar fi încercat să-l mituiască.

Ofițerii și procurorii anticorupție au descins, însă, cu percheziții în biroul de serviciu al instructorului, și fiindu-i adusă la cunoștință ordonanța de bănuire, acesta a recunoscut în totalitate faptele incriminate. El este acum cercetat în stare de libertate.

Dacă va fi găsit vinovat de trafic de influență, bănuitul riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă de până la 200 000 de lei. Totodată, acesta riscă să fie tras la răspundere și pentru denunțul fals.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram