/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/GRAFIC/ Cum ar putea fi modernizat sistemul de evacuare a deșeurilor din Chișinău

missing
02 februarie 2018, ora 14:36

PAS vine cu această propunere în vederea soluționării problemei gestionării deșeurilor în Chișinău, în special, în problema colectării și transportării deșeurilor. Soluția propusă poate fi implementată în cel mai scurt timp, deoarece există surse financiare pentru a acoperi costurile.

Astfel, dacă vor fi implementate, noile tomberoane vor ocupa mai puțină suprafață de teren și circulație. Durata de exploatare este de câteva ori mai mare și prețul este mai mic comparativ cu tomberoanele actuale.

Foto: unpaspentru.md

Totodată, se propune colectarea separată a deșeurilor și reciclarea acestora. Recipientele vor fi împărțite în cele pentru sticlă, plastic și hârtie.

Foto: unpaspentru.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram