/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Ministrul Economiei propune ca anul 2018 să fie declarat „Anul ospitalității”

missing
02 februarie 2018, ora 13:24

„Turismul este una dintre prioritățile Ministerului Economiei și Infrastructurii. Trebuie să avem un dialog deschis și constructiv cu toți reprezentanții din domeniu, să promovăm mai mult Republica Moldova peste hotare, să dezvoltăm turismul regional și pe cel agrar, astfel încât țara noastră să devină atractivă prin conținutul ofertelor”, a menționat ministrul Gaburici.

Agenția Turismului a prezentat rezultatele obținute anul trecut și acțiunile ce urmează a fi realizate în acest an, printre care participarea la expoziții și târguri internaționale, dezvoltarea turismului regional, organizarea Conferinței Mondiale a Turismului Vinicol etc. ”În 2018, Republica Moldova va deveni, sub egida ONU, Capitala Mondială a Turismului Vinicol. Această decizie este o victorie pentru imaginea țării noastre ca destinație turistică”, a reiterat Stanislav Rusu.

Declarațiile au fost făcute în cadrul discuțiilor cu directorul Agenției Turismului și directorul Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova. Oficialii au vorbit despre oportunitățile dezvoltării turismului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram