Corpurile neînsufleţite ale celor doi moldoveni decedaţi într-un grav accident rutier produs în Rusia au ajuns în Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Corpurile neînsufleţite ale moldovenilor care au decedat în urma unui accident rutier produs în regiunea Kaluga din Federaţia Rusă, la începutul acestei săptămâni, au fost aduse acasă în această noapte. Un alt bărbat care a primit traumatisme în urma accidentului va ajunge azi seara în Republica Moldova cu trenul Moscova-Chișinău. Bărbatul este monitorizat pe parcursul drumului de un specialist al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma producerii tragicului accident un grup de ofițeri al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI în comun cu rudele celor decedaţi s-au deplasat în Federaţia Rusă pentru a escorta sicriele celor doi bărbați. După ce specialiștii IGSU au perfectat toate actele necesare de repatriere a corpurilor neînsuflețite, aceștia au pornit la drum. În această noapte, în jurul orei 01.30, salvatorii IGSU au trecut frontiera Republicii Moldova prin punctul vamal Palanca din raionul Ștefan Vodă.

Vedeţi şi: Trei moldoveni au murit într-un grav accident rutier în Rusia, iar şoferul, tot moldovean, a fost internat. Toţi vor fi aduşi acasă

Persoanele decedate vor fi înmormântate în localitatea de baștină din satul Țărăncuța, raionul Cantemir.

Amintim că în urma accidentului rutier produs pe data de 28 ianuarie în regiunea Kaluga au decedat doi bărbați în vârstă de 36 de ani și 28 de ani și o femeie în vârstă de 30 de ani. La decizia rudelor, femeia va fi înmormântată în Federația Rusă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...