Caz neobișnuit în capitală. Un bărbat şi-a jefuit propria soţie

Caz neobișnuit în sectorul Râşcani al capitalei. Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, şi-a jefuit propria soţie. Individul a aşteptat-o în scara blocului şi în momentul când femeia a intrat i-a smuls geanta şi a luat-o la fugă, scrie Canal3.md.

Fără să bănuiască ceva, victima a sunat la Poliţie. Incidentul a avut loc în jurul orei 23:00, într-un bloc de locuinţe de pe strada Gheorghe Madan.

Rămasă fără geanta sa, victima, în vârstă de 34 de ani, s-a plâns oamenilor legii că un necunoscut s-a apropiat cu repeziciune de ea de la spate, i-a luat poşeta şi a dispărut într-o direcţie necunoscută.

În geantă se aflau 3.500 de lei, portmoneul, buletinul de identitate.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat un echipaj al Batalionului de Reacţionare Operativă şi ofiţerii operativi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Râşcani.

Ulterior, ei au depistat că, hoțul este de fapt soțul victimei. Femeia a venit la Poliţie şi a spus că nu are nicio pretenţie. Potrivit oamenilor legii, cei doi au o fetiţă în vârstă de 7 ani şi sunt în proces de divorţ.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.