(VIDEO) Dodon compară PD-ul cu o „mireasă”, iar votarea pentru ieşirea din CSI ar însemna „ultimul cui bătut în sicriul politic al PD”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Votarea pentru ieşirea din spaţiul Comunităţii Statelor Independente (CSI), dacă Partidul Democrat se va decide să suţină proiectul liberalilor înregistrat în Parlament, va fi „ultimul cui bătut în sicriul politic al PD”. „Avertismentul” vine din partea preşedintelui Igor Dodon, care a comparat formaţiunea democrată cu o „mireasă”.

Potrivit lui Dodon, democraţii îşi bat câte un cui cu fiecare proiect înaintat sau susţinut: „unioniştii – un cui; CSI-ul – alt cui; Transnistria – al treilea cui”. Plus la asta, în opinia şefului statului, sună „destul de nostim” declaraţiile unor fruntaşi ai Partidului Democrat precum că „noi (n.r. democraţii) o să fim nucleul şi toţi o să se învârte în jurul lor după alegeri”. „Ia mai lăsaţi voi hora asta, că voi o să fiţi mireasa şi o să danseze toţi împrejurul vostru. N-o să mai fie chiar aşa”, a mai spus Dodon la un post de televiziune apropiat socialiştilor.

„O să vedem noi cum o să fie, dar, Dmitri Gheorghievici (n.r. Dumitru Diacov) ştie: au mai fost din ăştia care considerau că l-au apucat pe Dumnezeu de picioare şi considerau că sunt la guvernare pe toată viaţa. (…) Lucrurile se schimbă. Fiţi mai aproape de pământ, mai gândiţi-vă la interesele oamenilor, nu fiţi aşa de aroganţi”, a mai îndemnat preşedintele ţării.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...